Hantverk & konst

Det återvunna plagget var årets Julklapp 2018. Ett viktig val och ett roligt val. Viktigt för miljön, vi måste minska vår klädkonsumtion rejält. Roligt för att det är roligt sy och skapa egna unika kläder och roligt att bära dem.


I denna studiecirkel fokuserar vi att sy om jeans. Vare sig de är för små, för stora eller bara fel så kan vi justera passformen med enkla metoder. Dessutom kan vi dekorera med vackra tyger så vi får helt unika jeans. Vi kan också sy helt andra saker av jeanstyg, kanske en väska, grytlapp eller datorskydd.


Ta med dig jeans som du vill jobba med till första träffen. Då tittar vi gemensamt och diskuterar olika lösningar. Sedan jobbar var och en med sitt plagg. Kontinuerligt tittar vi på varandras arbete och ger feedback och idéer. Symaskiner och sytillbehör finns och även en del tyger. Vill du hellre sy på egen symaskin så ta med det.


Cirkelledare är Maria Schmidt Larsson, har du frågor så når du henne på mob 0705 835435

Anmälningsinformation

Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900