Hantverk & konst

Gör ett fritt broderi tillsammans med andra.
Vid starten får du en tygbit som du börjar brodera på. Du broderar precis vad du vill .Som broderi räknas även applikationer, att sy fast vackra pärlor, knappar mm. Följ din spontana ingivelse och använd bara sådant som du redan har i gömmorna. Men du skall inte brodera färdigt på hela tygbiten. Du skickar istället tygbiten vidare till nästa person som broderar sitt bidrag, och sedan skickar vidare. Totalt är ni 5 personer som på detta sätt gör fem broderier. När ni är färdiga sätts broderierna samman till en enhet som skall dekorera väggen i ett av de nya studierummen hos Studieförbundet Vuxenskolans lokaler i Henån, Orust.

Inför stafettstarten får du en försändelse med en tyglapp och kuvert med adress och porto för att sända broderier vidare till nästa på tur samt lite information och vilka datum du skall ha skickat vidare. Stafettbroderiet pågår i 10 veckor, lapparna skall cirkuleras med två veckors mellanrum. Påminnelse om att det är dags att skicka vidare kommer även på mail alt sms.
När lappen du började på når dig igen är cirkeln sluten och du skall du skicka in den färdigbroderade tygbiten till Studieförbundet Vuxenskolan.


För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Ledare för stafetten är Maria Schmidt Larsson. Maria.schmidt@daucusdesign.se, 0705835435.
Vi startar när vi fått fem anmälningar.