Data & IT

En fantastisk möjlighet för dig som känner dig osäker på digital utrustning

Bra att veta
Vi öppnar upp 5 tisdagar med start 12 oktober där ledaren Wolfgang finns på plats för att lära grunder i den tekniska utrustning som DU tar med dig. Det är Drop In och vi lär och går igenom era frågor och funderingar på det just du behöver hjälp med och kommer till insikt hur fantastiskt det är när vi kan använda tekniken på ett bra sätt.

Mobiler, datorer, surfplattor är för många av oss en förutsättning för en fungerande vardag och det öppnas oanade möjligheter till kommunikation och informationsinhämtning när vi har lärt oss grunderna. Du tar med din dator / mobil/ platta och lär dig tillsammans med andra och ledarnas hjälp vad exakt DU behöver lära dig. Vi övar och känner oss säkra innan vi går vidare och inga frågor är för dumma på våra tillfällen.

Kostnad
Kostnad: 40 kr/tillfälle, betalas kontant på plats.
Vi håller till i Sv:s nya lokaler på Norra Klevgatan 11 i Strömstad (mitt emot stadshuset och parkering finns vid Coop). Lokalen är handikappanpassad.

För mer information kontakta oss :
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Arrangeras i samarbete med SPF seniorerna Strömmen Gå till SPF Seniorerna Strömmens hemsida

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten.