Språk

Vill du lära dig Tyska
Denna kurs riktar sig till dig som är helt nybörjare eller kan lite o vill fräscha upp din tyska igen..
Det blir mycket konversation och vi lär oss enkla fraser så att man kan ta sig fram i vardagen. Har du läst lite tyska tidigare så blir detta en härlig repetition. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle totalt 6 tillfällen. Vid intresse kan det bli en fortsättning på kursen.

Kursledare
Christina Franzen har varit språklärare i många år och har lång erfarenhet att lära ut och älskar att undervisa i språk och delar gärna med sig av alla erfarenheter av resande och att ha upplevt språket på plats. Hon är en social och glad person och gillar att träffa nya människor.

Kurslokalen
Adressen är Storemyrsvägen 2 Tanumshede. På ena långsidan på Tedakthuset. Lokalen är handikappanpassad.

Studiematerial
Ingår och tas fram till kursstart av cirkelledaren. Papper o penna finns på plats.

Bra att veta
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många deltagare varannan torsdag ojämna veckor och emellan får vi uppgifter att öva på tills nästa tillfälle.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Välkomna.