Beteendevetenskap


Är pluskilona kvar

Har du som jag kämpat med din vikt i flera år utan att komma dit du vill ? Vill du få bestående förändring, hitta en livsstil som passar just dig. Då är denna kursen för dig!

Jag ger tipsen och verktygen som behövs för att nå resultat.

Med små medel kan du nå dina mål. Kursen riktar sig till dig som har fått nog av olika dieter, där vågen ändå alltid verka sluta på plus fast målet var det motsatta. En kurs om hur du kan må bra och njuta av livet samtidigt som du lever hälsosamt och tar kontroll över dina val.

Kursledaren

Maria Zenovon är legitimerad dietist, har en magister i kostvetenskap, fil. kand från kost & friskvårdsprogrammet samt läst idrottsvetenskap och kostekonomi på universitetet. Sammanlagt har Mia läst 6,5 år på universitetet där allt har handlat om kost & hälsa, friskvård samt sjukvård. Hon älskar mat & njutning, att träna och att vara aktiv då det gör gott inifrån och ut. Gillar ordet balans då det gäller det mesta i livet, att hitta sin balans.

Delar som kommer ingå är bland annat:

• Kostråd (gemensamma och individuella )
• Dieter – vilka fungerar egentligen
• Rörelse/Motion/Träning – Hur hittar jag det som passar mig
• Näringslära
• Viktskola

Kostnad : 995 kr / 5 tillfällen..
Friskvårdsbidraget kan betala denna kurs, även Unionen betalar ut 1200 kr/ år för kurser till sina medlemmar.

Ledare är Mia Zenovon och eventuella frågor om kursen sker till Mia .
Tel: 0732-610884
E-post : dietistnu@gmail.com


Studiematerial

Ingår och tas fram av cirkelledaren. Papper o penna finns på plats.

Bra att veta

Vi träffas varannan tisdag och studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare tisdagen den 19 januari 18.00 annars flyttas kursen fram tills vi fått tillräckligt med anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel .

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Facebook : DietistNu

< Välkomna till en hälsosam höst