Mat & dryck

LEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.


Vi gör fyllda praliner med några olika julinspirerade fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladprodukter och pralinrecept med er hem. Under dagen provar vi också olika chokladsorter, äter chokladfika som ingår i priset och pratar om hållbarhet inom chokladtillverkning. I kostnaden för kursen ingår även lunch.

Denna workshop kommer att finnas under två tillfällen: lördagen 19 oktober och söndagen 20 oktober.

BRA ATT VETA
Grupp om minst 8 deltagare. Kostnader för råvaror tillkommer.
Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Ta också med bra inneskor för att vi går och står mycket under dagen.

I