Hälsa & välbefinnande

Vill du mjuka upp din kropp?

Då är du välkommen på yin yoga!

Detta är en klass där vi tillsammans praktiserar hur kroppen kan öppna upp sig och släppa taget med mjuka, långsamma yogapositioner. Här sitter vi längre i yogapositionerna, låter andetaget och gravitationen göra jobbet medan kroppen och sinnet långsamt följer med.

Några fördelar med yin yoga är:
*Lugnar sinnet och ger känslomässig balans.
*Ökar stresståligheten.
*Stimulerar inre organ.
*Gör kroppens bindväv mer flexibel.
*Ökar ledvätskan.
*Balanserar chi (ivsenergin)

En fantastiskt klass för dig som vill komma på djupet av spänningarna både fysiskt, känslomässigt och mentalt för att sedan släppa taget och landa mjukt.

Mjuka varma kläder passar för den här klassen. Klassen avslutas med djupavslappning för att landa och ge kropp och sinne tid att integrera det som vi praktiserat.

Med värme!
Durga

Bra att veta
Ta med egen yogamatta, vattenflaska, och eventuell filt och/eller kudde som kan användas vid avslappningen.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Hon har även utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmåede och utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång
Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900