Hälsa & välbefinnande

Livsyoga prova-på
Välkommen att komma och testa på yoga!
Livsyogan har sina rötter i kundaliniyogan (enligt Yogi Bhajan). En dynamisk och kraftfull gren på det stora yogaträdet. Den grundades 1999 av Tomas Frankell. Efter att han blivit undervisad direkt av Yogi Bhajan introducerade han under 1980-talet kundaliniyogan i Sverige. 1992 startade Tomas Frankell Sveriges första kundaliniyogalärarutbildning.

Kursinnehåll
Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla oss med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet. Livsyogan står religiöst fri och inkluderar visdom från många andliga traditioner.

Livsyogan är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyogan. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklande av bl a självacceptans, centrering och intuition. Ett yogapass inkluderar kroppsställningar (asanas), andningsövningar (pranayamas), meditationer och mantras (läkande ljud). Ett yogapass vill harmonisera kropp och själ.

Alla kan delta! Var en utför kroppsställningarna enligt sin förmåga och vi avstår från att bedöma och jämföra oss med andra. Inga förkunskaper behövs.

Plats: Kopperskolan gymnastiksal, Stenungsund.

För mer info om yogan kontakta ledaren Eva: 0730-59 88 59 (gärna efter 18:00 om möjligt) eller på ewaaxelsson@telia.com.

Anmälningsinformation
Detta är prova-på tillfällen och kostar 50kr för en gång och 90 för båda tillfällena. Cirkeln i yoga börjar 28 september om man vill gå hela hösten.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900