Hälsa & välbefinnande

OBS! Anmäl dig här och reservera din plats genom att betala via swish till:

Mycorrhiza Yoga & Hälsa Erika Malmén Hagström , swish nummer 123 208 05 47 Ange ditt namn och Gongbad som notering vid swish. Har du inte swish meddela oss i notering vid anmälan!


Yoga & Gongbad, djupavslappning till gongar


Gongbad har inget med vatten att göra. Du sträcker ut på den mjuka ullmattan, slappnar av och låter vibrationerna från gongarna skölja genom kroppen. Detta skapar en mycket djup avslappning. Sinnet, med dina tankar och känslor, har ingen möjlighet att motstå ljudet av gongen och därmed stillas det rastlösa sinnet. Du känner dig avstressad och kroppen slappnar av ännu bättre. Vi startar med några yogaövningar innan avslappningen, vilket underlättar för dig att slappna av. Ge dig en stund i klangernas gemenskap, där du badar i ljud runtomkring dig och inom dig. Allt för att uppleva en djupare kontakt med dig själv. Gongarna hjälper dig att släppa invanda tankemönster som många gånger kan hindra dig från att komma i kontakt med ditt inre. Spänningar/blockeringar släpper i kropp och sinne. Efteråt känner du dig vitaliserad och har en skön energi inom dig. Kom och upplev!

Studiematerial

Medtag vattenflaska.

Bra att veta

Ullmattor och filtar finns i lokalen.

Cirkelledare

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI diplomerad Kundaliniyogalärare, Level 1 Teacher Trainer, Mediyogaterapeut och gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning på Yogainstitutet i Karlstad - Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 - med huvudlärare Sada Sat Singh från Italien/USA, tillsammans med Charlotte Åström från Stockholm och Clara Nestor från Göteborg. Från 2015 ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen.

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 15 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem av IAYT International Association of Yoga Therapeuts och SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International

Information

Vid frågor kontakta Erika på 072-0011053 eller på erika_saga@hotmail.com

Anmälningsinformation

Kurstillfället startar vid 15 anmälda deltagare

För mer info om gongbad titta på: Yogainstitutet.nu