Tillbaka

Aktivitetsprogram #FunkiSVäst

Syntolkning bild: Två personer som sitter i gräset och kastar en boll till varandra.

Det finns massor att hitta på men ibland är det svårt att komma på något kul. Här finns roliga förslag på vad du kan göra under sommaren.

Aktivitetsbingo

Gör aktiviteterna på bingobricka 1 och/eller 2.
Få hjälp av personal eller anhörig att checka av aktiviteterna. När din bingobricka är full – posta den med ditt namn och adress till Studieförbundet Vuxenskolan, Junogatan 7, 451 42 Uddevalla, märk kuvertet med sommaraktivitet. Då har du chans att vinna i vår utlottning av priser.

Picknickskolan för alla

Upplägg på studiecirkeln picknickskolan
Samla några kompisar, din familj eller grannar på boendet. Tillsammans planerar och förbereder ni det som skall vara med på picknicken och en aktivitet.
Vad behöver ni har med er - korg, filt, servetter, antal glas, bestick m m.
Förslag 1: Fruktsallad med kesella, krabbelurer & saft och kaffe/te.
Förslag 2: Äppelfromage, havrekaka & saft och kaffe/te.
Förslag 3: Scones med smör, marmelad och ost & saft och kaffe/te.
Förslag 4: Tunnbrödsrulle, kokostoppar & saft & kaffe/te.
Se recepten här.
Förbered en aktivitet till varje gång ute - skattjakt, bollekar, kasta frisbee, musik och rörelse. Glöm inte att ta med soporna hem och släng dem där. Hör av er till oss om ni vill veta mer. Mejla vast@sv.se eller ring  010-33 00 900, fråga efter Annie Pettersson, Kicki Ståhl eller Ann-Marie Myllykangas.

Rita och måla ditt bästa minne i sommar.

Vad har du gjort som du gillar? Kanske ätit den godaste glassen, badat, åkt båt, promenerat med en hund, dansat med mormor, plockat blåbär eller bara chillat. Även här kan du vinna fina priser - posta den med ditt namn och adress till Studieförbundet Vuxenskolan, Junogatan 7, 451 42 Uddevalla, märk kuvertet med sommaraktivitet.

I broschyren Aktivera dig med oss - sommar 2021 hittar du bingobrickor och recept. Skriv ut den som pdf här.