Lättläst version saknas
Tillbaka

Bokens dag

Välkommen till en spännande kulturdag i Stenungsund med en massa härliga föreläsare och författare. Kulturhuset Fregatten bjuder in till Bokens Dag lördagen den 10 november 2018!

 


 

Program

11.00 Soheila Fors
Stenungesalen
Verksamhetsledare för Tehuset i Karlskoga, samt föreläsare och inspiratör. Soheila Fors ägnar sitt liv åt att hjälpa kvinnor som utsätts för hedersvåld och förtryck. 


12.00 Sara Granér
Galleri Koch
Sara debuterade 2008 med “Det är bara lite AIDS” och under Bokens Dag läser hon upp dikter från sin senaste bok “Blixt från oklar himmel” (2017) som är skriven på rim.

12.30 Emmy Abrahamson
Stenungesalen
Emmy är författare till yrket och har skrivit bästsäljaren ”Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske”, som sålts till tretton länder och som även ska bli film.

14.00 Rickard Söderberg
Stenungesalen
Operasångare by day och superhero by night. Rickard Söderberg har många strängar på sin lyra och verkar som aktivist, operasångare, hobbybagare och krönikör. På bokens dag håller Rickard föreläsning.

14.00 Henrik Jonsson
RUM1
Möt illustratören och serietecknaren Henrik Jonsson som är känd för bland annat Pax-böckerna! Han är utbildad på Kubert School i USA och har tecknat bland annat för kultklassade serieförlaget DC Comics i serier som Batman och Suicide Squad. Henrik bor och jobbar i Göteborg och Trollhättan. Kom och lyssna på Henriks berättelse och studera hans teknik. Har du tur kan du få tips till dina egna serier och teckningar!
Fri entré för dig under 18 år.

17.00 Kalle Lind
Stenungesalen
Kalle Lind är diversearbetare i kulturbranschen, barfotaforskare i nöjeshistoria, På spåret-deltagare, poddpratare, radiomakare, krönikör och författare. Läs mer

Säkra din biljett redan nu på:
Nortic.se eller i Kulturhusets reception.

Varmt välkomna!