Tillbaka

Digital cirkelledarutbildning

Så här i Corona-tider erbjuder SV ett digitalt upplägg för cirkelledarutbildning istället för att träffas fysiskt. 

Den består av tre delar: 
1. Den första är en ledarintroduktion. Du gör den själv hemma vid din dator. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta, oavsett om du är ny som cirkelledare eller om du hållit på länge. Du får information, konkreta tips och tillfälle att reflektera och se inlägg från andra ledare. 

Du kommer åt ledarintroduktionen här 

Starta genom att klicka på de olika filerna och bläddra fram sida för sida. På sista sidan ska du fylla i ett formulär som verifierar att du gått ledarintroduktionen. Det meddelandet kommer till info-adressen på ditt lokala SV kontor, och skickas vidare till din kontaktperson på avdelningen. 

2. Den andra delen är den nya digital cirkelledarutbildning grund. Du gör den själv hemma vid din dator. Utbildningen består av text, bild och video. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. 

Du kommer åt utbildningen här

För gärna anteckningar kring de reflektions-och samtalsfrågor som dyker upp i utbildningen.  

Vi följer upp ledarintroduktionen och cirkelledarutbildningen med  

3. Digital träff
Där följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala cirkelledarutbildningen och tar upp annat som är nyttigt för din roll som cirkelledare. Tar ca två timmar och du kommer få en länk skickat till dig innan tillfället. 

Vi erbjuder två tillfällen nu under våren: 27 maj eller 2 juni, både träffarna startar kl 18:00. 

Hämta inbjudan som pdf

– Kom ihåg att anmäla dig. Max sex deltagare per utbildningstillfälle.  

För anmälan och mer information

 

Publicerad av Ammii Asplund 20200515