Tillbaka

Fisk och grönsaker kan skapa gröna jobb och rädda hav.

Den 25 mars kl 19:30, Kulturhuset Kajutan 

kommer Niklas Wennberg till Kajutan i Henån på Orust och berättar om hur fisk och grönsaker kan både skapa gröna jobb och rädda hav. Niklas är verksamhetsledare på Pond/Stadsjord som bl a arbetar med AkvaponikDet är ett hållbart matproduktionssystem som kombinerar konventionellt vattenbruk (odling av akvatiska djur såsom fisk, skaldjur eller alger i bassänger) med hydroponik (odling av växter i vatten) i en symbiotisk miljö. De har anläggningar i Floda och Göteborg.  

Entre: 60 kr, fika ingår, med produkter från medlemmar i Orust Mat.
Biljetter bokas på Biblioteket i Henån, telefon 0304 – 33 42 50,
betalning 
Swish eller kontant.

Arrangeras i samarbete med Orust Mat. 

Anmäl och boka biljetter här

Hämta hem affisch som pdf

Niklas Wennberg Fisk och grönsaker
Niklas Wennberg