Tillbaka

Hantverkshuset

Nytt för i år är att vi har iordningställt en inspirationshörna alldeles efter entrén. Vi, det är Mikael och Maria Svensson och jag, Lena Bark. Mikael är mångsysslare och cirkelledare i bl.a. textila hantverk, Maria är keramiker och jag är verksamhetsutvecklare här på SV och ansvarar för hantverkshuset och jag har ett brinnande intresse för allt som är kreativt. Vi har skapat en hörna med en del möbler som blev över när kontoret i Trollhättan bytte lokal och en del loppisfynd samt en hel del inspirationslektyr.  En kreativ hörna helt enkelt.

Hösten kommer i övrigt att bli fullmatad. Det är gott att ha Maria vid min sida, som håller tillbaka med sitt lugna sätt. Hon brukar säga, ”Lena, det kommer en vår 2020 också".
Vi har redan haft broderiakademin på besök under en långhelg, torsdag till söndag. Mycket hedrande att få besök av dem. Inom kort kommer höstens övriga cirklar att starta. Bland annat kommer vi att starta en ny cirkel där ni kan skapa smycken av gamla silverbestick. Det blir en lördag, håll utkik på vår hemsida, datum kommer inom kort. Det finns fortfarande några platser kvar! Leta fram era gamla silverbestick som bara ligger och svartnar i byrålådan.
För mer information och anmälan klicka här

Vidare har vi bokat in den kände väskdesignern Andre Wallenborg, från Norge. Jag lovar er helt fantastiska kreationerVi har 40 platser men tyvärr är kursen redan fulltecknad. För er som inte får chansen denna gång så kan jag tipsa om att han kommer tillbaka hösten 2020. 

Vi kommer att genomföra vår traditionella Höstmarknad som alltid går av stapeln första lördagen i november. I år är det den 2 november.  Vill ni vara med som utställare så finns det några platser kvar, skicka ett mejl till Lena Bark

Helgen därefter kommer vi också att anordna en cirkelledarträff för alla våra kreativa ledare. De kommer då att få möjlighet att prova på nya hantverk samt lyssna på en intressant föreläsning. Mer information kommer i nästa nyhetsbrev. 

Publicerad av Ammii Asplund 2019-09-16