Lättläst version saknas
Tillbaka

Höstaktiviteter hos och med Livsstil & Lavendel

Färg Musik Glädje
Workshop 28 oktober kl. 10:00-15:30

För dig som vill upptäcka ett kravlöst måleri till musik. Ett tillfälle då lekfullheten står i centrum och lockar fram de mest oanade färger och former.

Deltagaravgift: 750:-
Allt material ingår även soppa , bröd, kaffe/ te/ kaka
Plats: Kungsviken 650 Henån

Anmälan

 

Vital höst
Workshop 11 november kl. 9:00-16:00

För kvinnor som vill leva medvetet. Höstens nyckelord är kommunikation, klarhet att samla kraft och att ta in livet. Det är dags att städa ur gamla vanor och ge plats för nya stärkande. I denna workshop lär du dig om andningens positiva effekter för vårt välmående, hur du ökar din lyhördhet och att mentalt släppa taget om det som inte gagnar dig. Vital höst ger dig; stärkt immunförsvar, vitaliserade celler, ökat focus och koncentrations-förmåga, själsligt Detox för känslor och tankar, medvetenhet om din egen utveckling.
Steg för steg program för varaktigt resultat.

Deltagaravgift: 2 170:-
Morgonfika och lunch ingår under dagen.
Plats: Almekärrsvägen 3, Lerum

Anmälan

 

Vedic Art helg
Utvecklande måleri 18-19 november kl. 10:00-16:00

Oavsett om du aldrig hållit i en pensel eller är van konstnär. Vill du uppleva möjligheterna i färgernas värld och hitta dina inre fantastiska styrkor? Vedic Arts principer är länkade till livets egen rytm. Väck din lust, stimulera din nyfikenhet i en meditativ miljö där du med min individuella handledning hittar ditt eget uttryck.

Deltagaravgift: 1 950:-
Morgonfika och individuell handledning ingår
Plats: Kungsviken 650. Henån

Anmälan

 

Hämta affisch