Lättläst version saknas
Tillbaka

Premiär för ny yogafestival på Bokenäset

Kan man kombinera musik och konst tillsammans med yoga på en festival? Ja, det kan man! För första gången någonsin arrangerades festivalen Augustiglöd på Skälebacken på Bokenäset strax utanför Uddevalla.

Festivalen innehöll klasser och workshops i yoga, meditation, konst och akrobatik och konserter. Ladan, Magasinet och Garaget, som scenerna på festivalen hette, fylldes med nyfikna nybörjare och erfarna yogaintresserade och detta kunde kombineras med musik av olika slag.

Målet var att det skulle vara kostnadsfritt att delta

Därför lyckades vi att hålla festivalen helt gratis för alla besökare , vilket såklart uppskattades.
Vi vill göra det möjligt för alla att vara med, säger Jennie som en utav arrangörerna till festivalen och verksamhetsutvecklare på SV Väst.

Musiken var blandad och de flesta artister och yogainstruktörer är lokala från Bohuslän och Göteborg. Trots ösregn och att vädret inte var med oss, blev helgen en succé med många nöjda besökare, försäljare av mat och aktörer.
-Det är kul och ett fantastiskt koncept att lyfta kreativitet och hälsa och göra den så tillgänglig för så många människor som möjligt. Jag är väldigt nöjd! avslutar Jennie.

Publicerad av Therese Johansson Kläth 2019-09-13