Tillbaka

Studieförbundet Vuxenskolan söker Verksamhetsutvecklare till Orust

Är du kreativ, självständig och samhällsintresserad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar?

Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas

Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Väst, söker nu en driven och engagerad verksamhetsutvecklare som vill göra skillnad och utveckla SVs folkbildningsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50%, med tillträde snarast.

Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Väst, söker nu en driven och engagerad verksamhetsutvecklare som vill göra skillnad och utveckla SVs folkbildningsverksamhet. 

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.

Ansvarsområden som verksamhetsutvecklare

Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär att utifrån lokala behov och intressen starta studiecirklar och arrangera kulturprogram. Du utvecklar kontakter med cirkelledare, deltagare, föreningar och myndigheter samt har ansvar för den ekonomi och administration som hör till verksamheten. Du blir en del av arbetslaget för SV Väst.

Just denna tjänst innebär ett speciellt ansvar för verksamhet på Orust, placeringsort Henån, men vi arbetar tillsammans i avdelningen så arbete även i andra kommuner förekommer. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, men innebär även samarbete med övriga medarbetare inom SV Väst.

Dina egenskaper

 • Samarbetsförmåga
  Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.
 • Kommunikativ
  Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.
 • Strukturerad
  Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet.
 • Flexibel/förändringsförmåga
  Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra sig och sitt arbetssätt för att säkerställa framgång.
 • Initiativkraft
  Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande. Tar eget initiativ till utveckling och agerar på möjligheter.

Dina kvalifikationer

Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna akademisk grundexamen. Du är ekonomiskt kunnig, kostnadsmedveten och känner dig trygg med att arbeta med budgetar. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office.  Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Stort nätverk och erfarenhet av ideella organisationer är meriterande. Körkort är ett krav.

Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?

Tjänsten är på 50%, Målstyrd arbetstid med visst arbete på helg- och kvällstid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.  Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.

Kollektivavtal: Unionen - Idea

Snabbfakta:

Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst
Tjänst: Verksamhetsutvecklare
Tillträde: Snarast
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Henån
Sista ansökningsdag: 2019-10-31

Ansökan:

Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 31 oktober till rekrytering.vast@sv.se.

Ange Orust på ämnesraden.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med teamledare Ulla-Britt Bagge, telefon 010-33 00 900. Det går också bra att mejla frågor till mia.ekegren@sv.se (obs! inga ansökningar till denna adress). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Facklig företrädare: Unionens ordförande Karin Blomstrand, telefon 010-33 00 900.

Studieförbundet Vuxenskolan, SV

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

Hämta ansökan som pdf