Tillbaka

Studieförbundet Vuxenskolan Väst söker en teaterproducent till Leaderprojektet Känsla för Lödöse

Vi söker en teaterproducent/marknadsförare till en 50% tjänst under perioden 1 september 2020 till 30 juni 2021. Tjänsten är kopplad till projektet Känsla för Lödöse som vi gör i samarbete med Ljudaborgs Kulturförening. Projektet är ett mentorprogram som utmynnar i en nyskriven teaterföreställning utomhus på Ljudaborgs Kulturplats i Lödöse i maj-juni 2021.

Läs mer om projektet här.

Arbetsbeskrivning
Som teaterproducent har du en övergripande samordnande funktion där du arbetar i nära samarbete med regissören. Du ansvarar för marknadsföring och biljettförsäljning inför föreställningen. Projektet ska samordnas med Göteborgs 400-årsjubileum.

Teaterensemblen är en amatörteatergrupp och du kommer att vara mentor för 3-5 volontärer som vill lära sig teaterproducentjobbet under perioden. Mentorskapet innebär att volontärerna får följa ditt arbete och att ni har regelbundna möten som du håller i.

Dina kvalifikationer
Vi vill att du har yrkeserfarenhet av teater och/eller utbildning inom kulturproduktion och marknadsföring. Du behöver vara bekväm med att kommunicera via digitala kanaler (till exempel hålla möten via Zoom eller andra digitala plattformar), då en del av verksamheten kan bli på distans på grund av rådande pandemi.

Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?
Tjänsten är på 50%. Målstyrd arbetstid med visst arbete på helg- och kvällstid. Projektanställning 2020-09-01 till 2021-06-30. Arbetsplats finns i Lilla Edet men delar av arbetet går att utföra på distans eller från hemmet.

Så här ansöker du
Skicka din intresseanmälan med CV till annika.tornqvist@sv.se senast 1 augusti.
Vi kommer att be dig lämna in ett skriftligt arbetsprov i form av att besvara några frågor.

Snabbfakta:
Företag:
Studieförbundet Vuxenskolan avd. Väst
Tjänst: Teaterproducent, projektanställning
Tillträde: 1 september 2020 eller enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Lilla Edet
Sista ansökningsdag: 2020-08-01

Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns här.

Hämta ansökan som pdf