Tillbaka

Välkommen till Kulturcentrum Västs succéföreställning Crossroads som vi framför under fyra fredagar i oktober!

Datum: Fredagarna 2 oktober, 16 oktober, 23 oktober och 30 oktober
Tid: Kl 10.30-11.25
Plats:
Nösnäsgymnasiets dramasal
Pris: 60 kr (gratis för skolklasser)
Bokning: 010-330 09 02 / kulturcentrum.vast@sv.se
Boka dina biljetter i förväg för garanterad plats.
Utlottning: Under varje föreställning kommer vi att lotta ut några goody-bags med produkter från Röda Hjärtan Design. Lotten ingår i biljettpriset.

Kulturcentrum Väst är ett teater- och scenkonstprojekt i Stenungsund. Vår ensemble Röda Hjärtan består av professionella skådespelare och musiker tillsammans med personer med en intellektuell funktionsvariation. Vi framför passionerade och poetiska föreställningar och gör skillnad för många människor.

Crossroads är en föreställning utan ord och kan förstås av alla - trots att den saknar en egentlig handling. Handlingen skapas av betraktaren. Den är en poetisk upplevelse med musik, sång, dans och olika slags möten mellan skådespelarna.

- Föreställningen gav en härlig känsla som jag bar med mig i hjärtat när jag gick därifrån. Skådespelarnas dans och sång berör och budskapet är ju att vi alla behöver varandra, och att vi människor i grunden är lika.                                    Kicki Nordberg, Stenungsunds kommundirektör

Kulturcentrum Väst finansieras för närvarande av Allmänna Arvsfonden. Huvudägare av projektet är Studieförbundet Vuxenskolan Väst.

Före och efter föreställningen säljer vi vykort, affischer, bagar, t-shirts mm som vi skapat inom Röda Hjärtan Design, en del av vårt teaterprojekt. Stötta gärna oss genom att köpa någon av våra produkter.
Kontant betalning eller betalning via kort.


Varmt välkommen!

Anna Svensson
Vi förverkligar drömmar åt människor som sällan eller aldrig fått höra att just deras drömmar kan bli sanna.

Läs mer