Lättläst version saknas
Tillbaka

Värdefulla möten – ett nytt kultursamarbete

Annika Törnqvist, verksamhetsutvecklare i Lilla Edet, har ett nytt samarbete som kommer skapa många nya möten och samtal. 

Värdefulla möten är en kommande serie av kulturella nedslag i ett samarbete mellan Lilla Edets kommun, Studieförbundet Vuxenskolan och Folkets hus i Lilla Edet. Vi planerar att skapa kvällsaktiviteter med film, musik, litteratur, quiz, samtal med mera.  

Först ut är en serie filmkvällar på temat kärlek, identitet och motstånd, två under hösten 2018 och tre under våren 2019. Första filmen var klassikern Fucking Åmål, som visades den första november. Efter filmen hölls ett filmsamtal med publiken av Amalia Brorsson från Kultur i Väst, utifrån satsningen Fördjupa filmupplevelsen. Den andra filmen som vi visar i höst, den 29 november, är Love, Simon. Hitta utbudet här

Vår förhoppning är att olika slags värdefulla möten ska uppstå under dessa kvällar: mellan publiken och verket, mellan personer i publiken och förhoppningsvis också ett möte med något inom sig själv under eller efter upplevelsen. 

Det nya samarbetet mellan oss tre aktörer är i sig ett möte som vi hoppas ska berika Lilla Edets fritidsutbud. 

Annika Törnqvist 
Verksamhetsutvecklare 

Kontaktuppgifter: 

Annika Törnqvist 
Studieförbundet Vuxenskolan Lilla Edet 
010 - 33 00 937, annika.tornqvist@sv.se 

Anna Svensson 
Lilla Edets kommun 
0520 - 65 95 82, anna.svensson@lillaedet.se 

Anton Larsson 
Folkets hus, Lilla Edet 
0704 - 56 05 33, anton@folketshus.nu