Cirkelledarnät för dig

Vi jobbar kontinuerligt på att förbättra vår service till våra cirkelledare. Det är cirkelledare som möter deltagare, som bidrar till utveckling och lärande. Det är cirkelledare som är SVs ansikte utåt.

Alla cirkelledare erbjuds utbildningar, där kunskaper i gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp förmedlas. Det i våras lanserade cirkelledarnätet, har vi utvecklat ännu mer. Där hittar du all information och inspiration du behöver – oavsett om du är redan en van cirkelledare eller leker med tanken att bli en. Klicka här för att kika in på cirkelledarnätet.

Även när det gäller våra utbildningar har vi inte stått still. Har du inte gått ”I Cirkelns Mitt (ICM)” 1 och 2, så rekommenderar vi detta varmt. Här får du inte bara utveckla grundläggande kunskaper i att leda en cirkel samt en inblick i folkbildningens pedagogik utan även i kommunikation och t.ex. konflikthantering. Är du intresserad att gå en av dessa två utbildningar (ICM 1 krävs för att kunna gå ICM 2), ta gärna kontakt med din kontaktperson på SV.

Många moment finns redan tillgänglig via nätet på vår lärplattform Learnify. Är du intresserad att erbjuda kurser på distans eller halvdistans kan du ta del av utbildningen ”Nätpedagogik” via nätet. På längre sikt kommer även cirkelledarutbildningen att finnas som distansutbildning. (ICM 1 & 2 försvinner till våren, sedna heter det bara Cirkelledarutbildning)

Än så länge kan du ta del av följande distansutbildningar, som självklart alla är kostnadsfria:

Leda cirkel introduktion

Digitalt lärande & nätpedagogik