Hantverk & konst

Beskrivning
Kursen riktar sig både till nybörjare och till dig som har erfarenhet av att måla med akvarell. Undervisningen är upplagd efter gemensamma genomgångar, uppgifter och individuell handledning. I kursen går vi bland annat igenom materiallära, kompositionsövningar och övningar kring varierande färg- och formproblem.

Träffar
Kursen är 5 träffar varav sista träffen blir den 29:e maj för att det inte ska krocka med Kristi himmelsfärdsdag.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
I denna kurs ingår inte kursmaterial. Deltagare tar med sig papper, penslar och färg. Hör av dig till oss om du vill ha tips på material som du kan köpa.

Information om kursledaren
"Jag heter Adam Stolterman och jobbar som illustratör och konstnär. Jag tar beställningsuppdrag och säljer också mina egna verk. Jag har gjort allt från bildmanus till reklam och filmer, koncept design och bakgrundsillustrationer till scenföreställningar, tidningsomslag och affischer, bokillustrationer och omslag och tatueringar. Jag har även gett ut en egen serieroman som är målad i akvarell. Det jag själv tycker är roligast är att försöka förmedla känslor i målningar. Oavsett om det är en oljemålning till en bok eller om det är en liten blyertsskiss på en näsduk."

Frågor
Armita Ghazinezam
armita.ghazinezam@sv.se
072- 5954928/ 090-125585