Hantverk & konst

Här är kursen för dig som är nyfiken på och vill börja inom akvarellmålning men även för dig som vill ha en fortsättningskurs! Den här kursen är en kombinerad nybörjar/fortsättningskurs som utgår från dig och var du befinner dig i ditt måleri.

Som kursledare kommer du att ha Sara Lindgren som arbetat i snart 20 år som bildlärare på Artediskolan i Nordmaling. På fritiden så målar hon själv både med akrylfärg och akvarell. Hon kommer att låta dig som deltagare få prova på olika akvarelltekniker så att du kan känna efter vad som passar just ditt uttryck bäst. Du kommer också att få testa de olika teknikerna på olika sorters papper. Hur ni avslutar kursen lämnar Sara lite öppet till er, kanske med ett gemensamt stilleben eller någon egen idé.

Inför kursstarten så tar du med dig en egen akvarell-låda av nybörjarkvalité, sådana finns att köpa på exempelvis Panduro. Papper och penslar samt några bättre färger kommer Sara att ha med sig som du kan köpa på plats.

Covid-19
Denna kurs erbjuds med fysiska träffar under förutsättning att rådande läge kring Covid-19 tillåter det. Kursen kan komma att senareläggas eller läggas om till distans. Du har då rätt att avanmälan dig om det nya upplägget inte passar dig. Antal platser på kursen kan komma att höjas om smittläget förbättras.

Det här är en intresseanmälan så din anmälan är inte bindande utan vi kommer att höra av oss till dig när vi har ett startdatum och då kan du avgöra om du vill anmäla eller inte.

Har du frågor eller vill ha mer information så ring Åza Westman på 073-0694372.

Välkommen!