Bli klar och få saker gjort på jobbet!

Bli klar och få saker gjort på jobbet!

Kommunikation, information

Har du många ofärdiga projekt? Dålig struktur? Dåligt samvete? Stress och låg energi? Känner du igen dig i dessa ovan? Då är detta föreläsningen för dig! Här får du lära dig konsten att bli klar i tid, att få mer tid för det viktiga och nå dina mål, med mer energi och arbetsglädje som resultat!

Välkommen till en inspirationsföreläsning om konsten att bli klar!


Erbjudande - 2 för 1
Vid anmälan innan 15/3 tar du med en vän/kollega utan kostnad. Ange i meddelande-fältet namn och telefonnummer på den andre personen. Gemensam faktura skickas till dig som anmält er (om du önskar att faktura ska gå till annan faktureringsadress, ange det i meddelande).

I priset ingår lunchsmörgås och dryck (för alla).

Innehåll
Anna Lundqvist pratar om konsten att bli klar och få mer saker gjorda på jobbet. Du får lära dig varför det är viktigt att bli klar och varför det gör dig både gladare och mer effektiv. Du får lära dig 8 steg som hjälper dig att gå från tanke till handling och skapa det du vill och hur du kan tillämpa detta i din vardag.

Föreläsaren
Anna har mer än 20 års erfarenhet av ledaruppdrag, chefsuppdrag och projektledning, inom både privat och offentlig verksamhet. Hon har också stor erfarenhet av utformning och genomförande av utbildningar på olika nivåer.

Annas inriktning är projektledning och effektivt genomförande av förändringsprocesser, från tanke till handling, och att hjälpa organisationer skapa utveckling och tillväxt på ett hållbart sätt.

Bra att veta
Kallelse och faktura skickas senast 1 vecka innan start.