Mat & dryck

Vi lär oss om kvalitetschoklad, kakaon olika egenskaper och hälsoeffekter samt smakar oss genom dess exotiska historia. Efter denna chokladprovning är du garanterat en finsmakare, med gott hjärta. Under hela provningen avnjuter vi utsökt choklad i olika former av hög kvalitet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Jenny Berg, chokladexpert och grundare av Norrlands första chokladfabrik. Jenny jobbar med Bean-to-bar-produktion och enbart med ekologiska och rättvisa råvaror. Läs mer om Jenny på hennes hemsida chokladjenny.se.

Presentkort
Har du presentkort? Meddela i så fall detta (samt namn på leverantör av presentkort och nr/kod) vid anmälan för att inte få en faktura. Vid presentkort för två måste båda personer anmälas separat och med nr/kod. Detta för att två platser ska bli reserverade. Presentkort medtages även och lämnas till ledaren på träffen.

Önskar du ge bort presentkort? Du kan beställa via beställningsformulär, ringa 090-125585 eller komma förbi på Kungsgatan 42. Det går även bra att boka en plats åt den du önskar ge provningen och välja "annan betalare". Ange då även din egna (givarens) e-post för att mottagaren av presenten inte ska få bekräftelsen. Gåvobevis finns här att skriva ut här!

Frågor
Anmälan/faktura: umea@sv.se, 090-12 55 85
Innehåll/upplägg: malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26

Bra att veta
Observera anmälningsvillkoren (se info i anmälningsformulär), gäller från datumet du anmält dig.
Kallelse och inbetalningskort skickas ut senast 1 vecka före kursstart.

OBS: Meddela oss innan om du har några allergier. Chokladen går att få som Mjölkfri, sojafri, glutenfri, nötfri och vegansk!