Mat & dryck

Vad vore livet utan fika? Betydligt tråkigare om man frågar vilken Svensk som helst.
Gå en cirkel tillsammans med dina vänner i grupp med minst 3 personer. Studieplan finns till boken "Gofika" av Margita Tjärnström och Carina Wallin. Studieplanen ska fungera som inspiration till en studiecirkel för en grupp som vill träffas och dela med sig av sina cafè och fikaminnen. Studieplanen är upplagd på sju träffar, där den sista träffen är upplagd som ett kafferep tillsammans med andra studiecirklar. Självklart kan cirkelgruppen enas om ett annat upplägg med färre eller fler träffar.

Verksamhet under Covid-19 pandemin
Eftersom det finns en samhällsspridning av Coronaviruset, Covid-19 kan inte SV garantera en smittfri miljö.
I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet.
Om du tillhör riskgrupp eller är 70 år eller äldre avråder vi dig från att delta i våra kurser med fysiska träffar just nu.
Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.
För att minska risken för smittspridning anpassar SV kursernas upplägg. Vi begränsar antalet deltagare och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i undervisningsrummet.