Hälsa & välbefinnande

OBS! Startdatum framflyttat till 19 oktober.

Över 450.000 personer i Sverige är diagnostiserade med en rubbning av sköldkörteln. Majoriteten är kvinnor. Sköldkörtelsjukdomar är ofta komplexa och symtomen kan vara många och väldigt individuella.

Har du nyligt fått bekymmer eller har du levt länge med diagnosen och därmed blodprover, Levaxin och begreppen TSH, T4 och T3. Har du svårt att förstå vad blodproverna egentligen säger? Vill du träffa andra i samma situation och dela erfarenheter och få stöd och råd? Mår du inte bra trots att din doktor säger att proverna ser bra ut? Hur kommer man vidare?

En studiecirkel för dig som vill skaffa dig mer kunskap om hur det är att leva med sköldkörtelsjukdom.

Kursmaterial
Vi kommer att jobba utifrån Helle Sydendals bok "Få livet tillbaka" som går igenom allt från symtom, prover till att få rätt medicin, rätt dos och idéer till samtal med din läkare.

Kostnad för kursbok tillkommer, 225 kr (totaltpris 825 kr kurs och bok).
(Meddela om du redan har boken, i annat fall faktureras du för boken i samband med fakturering för kursen).

Medlemsrabatt
Sköldkörtelförbundet Västerbotten subventionerar avgiften för kursen med 150:- för medlemmar. För att få rabatten måste du ange vid anmälan att du är medlem.

Upplägg
Vi träffas varannan vecka.

Frågor
Rörande anmälan/faktura: 090-125585, umea@sv.se
Gällande innehåll och upplägg: jeanette.westerberg@sv.se, 072-5954934

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Covid-19
Då vi inte vet hur status ser ut kopplat till Covid-19 under hösten reserverar vi oss för att denna kurs kanske behöver flyttas fram till senare tillfälle eller göras om till digital. Vi uppdaterar information löpande samt meddelar anmälda deltagare. Har ni frågor om kursinnehåll eller anmälan, kontakta oss gärna. Anmälan är ej bindande om upplägget/förutsättningarna förändras.