Transport

Vill du kunna köra båt i trafik med syftet att ha betalade passagerare ombord eller du kanske vill köra en mindre charterbåt, taxibåt, bogserbåt eller fiskebåt?
Då är Fartygsbefäl klass 8 något för dig!

Fartygsbefäl klass 8 innefattar navigation, radar, VHF, säkerhet men även brand, livflotteövning och frågor om lagstiftning och ansvar.

Kursen riktar sig även till dig som vill jobba som skeppare eller om du bara vill känna större trygghet och säkerhet som kustskeppare.

När kursen är slut kan du examinera i fartygsbefälexamen. Vi rekommenderar att du har Kustskepparintyget innan.

Kostnader för läkarintyg, kursmaterial och examination tillkommer

Har du frågor om kursen kan du kontakta Sven-Erik Mattjus tel: 070-576 82 15 eller: mattjussvenerik@gmail.com


Du kan lämna en intresseanmälan till denna kurs. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Det är därför bra om du kan lämna e-postadress och ett mobilnummer där vi lätt kan nå dig. Intresseanmälan är ej bindande.

Verksamhet under Covid-19 pandemin
Eftersom det finns en samhällsspridning av Coronaviruset, Covid-19 kan inte SV garantera en smittfri miljö.
I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet.
Om du tillhör riskgrupp eller är 70 år eller äldre avråder vi dig från att delta i våra kurser med fysiska träffar just nu.
Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.
För att minska risken för smittspridning anpassar SV kursernas upplägg. Vi begränsar antalet deltagare och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i undervisningsrummet.

Välkommen med din anmälan!