Media & kommunikation

Vill du få till fina porträtt på dina barn eller vänner? Kanske till högtider som studenten och bröllop?

Lär dig grunderna i studiofotografering! Hur man monterar, ställer upp, och ställer in sina blixtar och ljussätter. Under kursen får du låna ledarens utrustning. Du får även lära dig vad du ska tänka på/titta efter när/om du köper din egna utrustning.

Kursen består av en grundläggande genomgång tillsammans i grupp följd av med en längre praktisk del där du som deltagare får öva dig med stöd av ledaren. En mindre grupp möjliggör mycket hjälp från ledaren.

Upplägg
En heldag kl. 9.30-16.00. Medtag egen lunch och frukt/fika.

Förkunskaper
Inga förkunskaper om studiofotografering krävs, men det är bra om du har grundkunskaper om bländare, slutare och ISO (genom t.ex får grundkurs i foto).

Kursmaterial
Ta med din egna digitala systemkamera. Blixtar och övrig utrustning får lånas på plats.

Kursledare
Erik Eriksson, fotograf. Erik älskar att hjälpa människor att utveckla sitt intresse och sina kunskaper i fotografering.

Frågor
Malin Gruffman
090-125585, 072-595 49 26

Covid-19
För att minska risken för smittspridning har vi begränsat antalet deltagare i kursen och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i kurslokalen. Vi städar/spritar lokalerna och gemensam utrustning.
Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet.

Om du tillhör riskgrupp uppmanar vi dig att överväga om du helt bör avstå från att delta i en kurs med fysiska träffar.