Media & kommunikation

Denna kurs håller på att planeras för hösten 2020 (ej våren pga Corona). Anmäl ditt intresse här. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Du kan då bestämma om kursen passar dig och du har möjlighet att delta. Intresseanmälan är ej bindande.Vill du få till fina porträtt på dina barn eller vänner? Kanske till högtider som studenten och bröllop?

Lär dig grunderna i studiofotografering! Hur man monterar, ställer upp, och ställer in sina blixtar och ljussätter. Under kursen får du låna ledarens utrustning. Du får även lära dig vad du ska tänka på/titta efter när/om du köper din egna utrustning.

Kursen består av en grundläggande genomgång tillsammans i grupp följd av med en längre praktisk del där du som deltagare får öva dig med stöd av ledaren. En mindre grupp möjliggör mycket hjälp från ledaren.

Upplägg
En heldag kl. 9.30-16.00. Medtag egen lunch och frukt/fika.

Förkunskaper
Inga förkunskaper om studiofotografering krävs, men det är bra om du har grundkunskaper om bländare, slutare och ISO (genom t.ex får grundkurs i foto).

Kursmaterial
Ta med din egna digitala systemkamera. Blixtar och övrig utrustning får lånas på plats.

Kursledare
Erik Eriksson, fotograf. Erik älskar att hjälpa människor att utveckla sitt intresse och sina kunskaper i fotografering.

Frågor
Malin Gruffman
090-125585, 072-595 49 26