Media & kommunikation

Fortsätt utveckla ditt fotograferande och få mer praktiska övningar med denna fortsättningskurs i foto!

Du som deltagare kommer att få använda dina kunskaper om kameran och nu använda dessa för bildskapande i olika situationer. Där vi kommer att arbeta mer med att fånga en bild utifrån instruktioner och analysera dessa tillsammans.

Förkunskaper
Du som gått vår grundkurs i foto eller förvärvat grundläggande kunskaper om fototeknik och kamerans inställningar på annat sätt och vill kunna praktisera ditt fotograferande mer.

Upplägg
På denna kurs får du många praktiska övningar utifrån olika situationer. Vi fotograferar bla natur, idrott/rörelse och porträtt. Vi tittar och analyserar varandras bilder samt repeterar vissa grundtekniker för att de ska sitta bättre.

Kursen är 5 söndagar i rad (förutom inför sista träffen då det är paus en vecka).

Kursmaterial
Ta med din egna digitala systemkamera och handbok samt laptop och tillhörande teknik (kabel/kortläsare) för överföring till dator.

Kursledare
Erik Eriksson, fotograf, är vår mycket omtyckta och pedagogiska lärare i fotografering. Erik älskar att hjälpa människor att utveckla sitt intresse och sina kunskaper i fotografering.

Frågor
Rörande anmälan/faktura: 090-125585, umea@sv.se
Rörande kursinnehåll/upplägg: Malin Gruffman ; malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Covid-19
För att minska risken för smittspridning har vi begränsat antalet deltagare i kursen och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i kurslokalen. Vi städar/spritar lokalerna.

Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet.

Om du tillhör riskgrupp uppmanar vi dig att överväga om du helt bör avstå från att delta i en kurs med fysiska träffar.