Dans

Kursen går två dagar 28-29 mars kl 10-16.

Förkunskaper: Foxtrotkurs 10 tim. Du kan blanda korta och långa steg fritt. Du har redan en mjukhet i bäckenet och överkroppen när du dansar. På kursen lär du dig att ha en mjukhet och rörlighet även i axlar och knän samt att behärska väldigt snabb och väldigt lugn foxtrot. Vi tar gärna emot anmälningar även om du inte anmäler dig med en partner, men vi ger dig plats i kursen allt eftersom det blir jämna par.

Innehåll och mål
Att kunna dansa mjukt och följsamt med hela kroppen samt variera dansstegen och stilen efter känsla och hastighet på låten. Att behärska väldigt snabb och väldigt lugn foxtrot.

Upplägg
Teori och praktik varvas hela tiden. Du lär dig olika stegvariationer och snurrar samt att dansa en mjuk och följsam foxtrot med hela kroppen i varje steg. Du lär dig att få rejäl studs på fötterna till snabba låtar och rejält gung i knäna till lugna låtar, att kunna musikanpassa din dansstil.

Kursledare
Joakim Mäki och Ellinor Carlander Läs mer om dem här!

Anmälan med eller utan partner
Paranmälan har förtur!
• PAR- Skicka in en anmälan per person. Ange gärna vem som är din danspartner i "meddelande".
• SINGEL - Om du anmäler dig som ensam förare/följare placeras du i kö tills motsatt dansroll är singelanmäld, detta för att vi ska ha möjlighet att hålla ett jämnt antal förare/följare på kursen. Ange i "meddelande" om du vill vara förare, följare eller vilket som. Du dansar samma under hela kursen.
Oavsett om du anmäler dig i par eller som singel så kommer du få dansa med olika under kursen.

Rabatter*
Medlem i Umeå socialdansförening eller Sporren = 10 %, FAR-patient = 10 %. Volvoanställd, grupp (min 4 pers) eller kursrepetition = 20 %.
* Gäller vid anmälan senast 10 dagar innan kursstart och om det anges vid anmälan. Rabatter går ej kombinera.

Frågor
malin.gruffman@sv.se
072-5954926

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

I samarbete med Umeå socialdansförening.