Djur, natur & miljö

Hundar pratar huvudsakligt med kroppsspråket och de tyder i första hand våra kroppsspråk när vi pratar med dem. Det är viktigt att kunna prata medveten med det egna kroppsspråket och tyda hundens uttryck på riktigt för att undvika missförstånd mellan dig och din hund. En tydlig kommunikation påverkar era relation positivt.

På kvällen pratar vi om hur hundar kommunicerar bland varandra och hur vi kan kommunicera med dem så att de förstår vad vill säga. Allt blir förtydligat med olika foton och filmer.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Sabrina Heinrich – utbildad instruktör och hundspykolog på CANIS i Tyskland. Se mer
information om Sabrina på https://www.hundtts.se/om-mig/

KURSMATERIAL
Ett kompendium ingår i deltagaravgiften.


Verksamhet under Covid-19 pandemin
Eftersom det finns en samhällsspridning av Coronaviruset, Covid-19 kan inte SV garantera en smittfri miljö.
I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet.
Om du tillhör riskgrupp eller är 70 år eller äldre avråder vi dig från att delta i våra kurser med fysiska träffar just nu.
Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.
För att minska risken för smittspridning anpassar SV kursernas upplägg. Vi begränsar antalet deltagare och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i undervisningsrummet.