Hantverk & konst

Välkommen till en ikonmålningskurs i Örträsk gamla prästgård, Västerbotten! Helpension, intensiv målning med tid för vila och kontemplation. Både nybörjare och avancerade ikonmålare är välkomna!

Kursledare: Anna Kudriavtseva. Anna lär ut en uråldrig ikonmålningstradition som byger på laserande lager ton-i-ton. Förgyllning med bladguld för inom- och utomhusbruk ingår också i kursen.

Vi kommer att bo och måla i Örträsk gamla prästgård. Det blir ett enkelt boende med 2-3 deltagare/rum. Ett par enkelrum finns för deltagare med särskilda behov.

I kursavgiften ingår undervisning, logi, tre mål mat, för- och eftermiddagskaffe/dag samt allt förbrukningsmaterial. Kostnad för ikonmålningspannåer och guld tillkommer.
12 personer får plats och "först till kvarn" gäller. Anmälningsavgift: 3800 kr betalas tillbaka om kursen ställs in eller är fullbokad samt vid ev. sjukdom styrkt med läkarintyg.

För mer information och anmälan kontakta Studieförbundet Vuxenskolan, Lycksele, tel 0950-125 85 eller lycksele@sv.se eller
Åsa Granström 070-222 67 65
Arja Lahti Persson 070-219 26 41
mail: iconpaintingcourse@hotmail.com

I samarbete med Svenska kyrkan Lycksele.