Hantverk & konst

Vill du skapa i lera?

Välkommen att prova detta härliga material i lugn harmonisk miljö. Knåda, kavla, bygga, ringla, skulptera är teknikerna vi använder. Alla sätt är tillåtna. Behöver du mer lera så finns det att köpa för 50kr/kg. Glasering fixar vi sista tillfället. Kan du inte delta så glaserar ledaren till dej och skickar/hämtar.

KursledarenSofia Rönnberg keramiker som bor och verkar i byn Gunsmark, För att läsa mer om Sofia gå in på bysofiacarolina.se

Fika och lunch ingår.

Vid frågor:
SV Robertsfors tel.0934 - 108 95, robertsfors@sv.se

Verksamhet under Covid-19 pandemin
I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet. Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.
Denna kurs erbjuds med fysiska träffar under förutsättning att rådande läge kring Covid-19 tillåter det. Kursen kan komma att senareläggas eller läggas om till distans. Du har då rätt att avanmälan dig om det nya upplägget inte passar dig.
För att minska risken för smittspridning anpassar SV kursernas upplägg. Vi begränsar antalet deltagare och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i undervisningsrummet. Antal platser på kursen kan komma att höjas om smittläget förbättras.