Kom igång med din Surfplatta/smartphone (Ios/Apple) - grundkurs - intresseanmälan våren 2018

Kom igång med din Surfplatta/smartphone (Ios/Apple) - grundkurs - intresseanmälan våren 2018

Data & IT

Denna kurs har redan startat. Här kan du anmäla ditt intresse för nästa kurs, som är under planering. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Intresseanmälan är ej bindande.
Har du skaffat en smartphone (smart telefon) eller surfplatta och känner dig vilsen? I denna kurs går vi igenom olika funktioner i din nya smarta mobil - från att ringa och sms:a till att ladda ner och hitta appar, ta kort, surfa, skicka e-post och så mycket mer.

Denna kurs gäller för dig som har en smartphone och/eller surfplatta kallad Iphone/Ipad. Iphone kallas telefoner från företaget Apple. Du känner igen en sådan telefon på att det är ett äpple på baksidan. Likaså gäller för surfplattan.

Innehåll
Kursen tar upp grundläggande användning av din Iphone och Ipad, orientering i den, hur den är uppbyggt och hur man laddar ner och använder olika program, s.k. appar. Vi går även igenom hur man fotograferar, kartor, klockan, kalender, e-post och kontakter inkl. dess inställningar. Det finns även möjlighet att tycka till om innehållet så väver ledaren in det i sin planering i mån av tid.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, kursen tar upp grundläggande funktioner i din smartphone/surfplatta.

Kursmaterial
Kompendium ingår i kurspriset

Frågor
Malin Gruffman, malin.gruffman@sv.se, 090-125585 / 072-595 49 24

Bra att veta
Datum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.