Djur, natur & miljö

Naturskyddsföreningen i Umeå med omnejd vill lära känna dig.
Och du kanske vill lära känna Naturskyddsföreningen lite bättre?
Är du medlem eller vill bli så kommer Naturskyddsföreningen att bjuda in till en träff den 23 maj 18:30 på Vuxenskolan (precis, där bredvid Swedbank)
Det blir en informellt träff bara för att lära känna andra medlemmar.
Det finns 3-400 medlemmar i och kring Vännäs, men majoriteten är nog tysta medlemmar.
Finns det frågor du som medlem tycker borde komma fram i kommunen så blir det här ett gyllene tillfälle att lyfta frågan. Är du nyfiken på vilka fler som är medlemmar? Det är jag också, kom och kika och fika.
Minst en representant från styrelsen närvarar, och länets föreningsutvecklare deltar samt förhoppningsvis någon från Länsförbundet.

Du behöver inte vara orolig för att "tvingas" in i någon styrelse eller få något uppdrag av något slag.
Men tanken med mötet är att väcka intresse för lokala frågor, och du kanske känner att det vore skoj.

Vår föreningsutvecklare jobbar nu med att leta fram e-postadresser via medlemsregistret, men det är ganska krångligt att leta bland postadresser. Tanken är att berörda medlemmar ska få ett utskick så småningom, men är du osäker på att du har en aktuell e-post angivet så kan du nå föreningsutvecklaren via den här sidan-
https://www.forum-vasterbotten-naturskyddsforeningen.se

Anmälan sker till Vuxenskolan - mer info kommer - det underlättar om alla anmäler sig dit. Blir vi många på mötet så behöver vi byta lokal, och då sker uppdaterad information via Vuxenskolans sms-utskick

Så fundera på vad du tycker är viktigt, är det någon du vill lyssna på? Vill du att det kommer föreläsare i något särskilt ämne? Vill du upptäcka närmiljön med andra naturintresserade? Du står för förslagen, föreningen försöker finna en lösning.

Väl mött.”