Musik, teater

Det här är kursen för dig som vill börja spela dragspel och är nybörjare.

Kursinnehåll
Som grund följer vi en enkel nybörjarbok där du får spela både med noter och på gehör.

Material
Boken som används heter "Lättfattlig dragspelsskola" av Sven Magnusson och materialkostnad tillkommer.

Kursledare
Kursledare är Anders Boberg som började att spela dragspel under sin högstadietid och han har även spelat andra instrument. Han har gått i lära hos Curt-Ivan Eriksson och spelat i Umeå dragspelsklubb och nu förtiden så spelar han i Byadraget och Bälgarna. Han gillar att spela allt ifrån traditionell dragspelsmusik till konsertmusik.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du frågor eller funderingar så kontakta Åza Westman på 073-0694372.

Det här är en intresseanmälan så din anmälan är inte bindande utan vi kommer att höra av oss till dig när vi har ett startdatum och då kan du avgöra om du vill anmäla eller inte.

Välkomna!

Verksamhet under Covid-19 pandemin
I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig som känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber att låta bli att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet. Vi uppmanar dig att ha god handhygien, hålla avstånd och undvika att skapa trängsel när du deltar i kursen.

Denna kurs erbjuds med fysiska träffar under förutsättning att rådande läge kring Covid-19 tillåter det. Kursen kan komma att senareläggas eller läggas om till distans. Du har då rätt att avanmälan dig om det nya upplägget inte passar dig. För att minska risken för smittspridning anpassar SV kursernas upplägg. Vi begränsar antalet deltagare och möblerar för att det ska gå att hålla avstånd i undervisningsrummet. Antal platser på kursen kan komma att höjas om smittläget förbättras.