Mat & dryck

Detta är en intresseanmälan för våren 2019. Om du anmäler dig kontaktar vi dig när vi har ett startdatum.

För er som kan temperera choklad och gjuta pralinskal. Vidareutveckla dig inom chokladteknik och upplev skaparglädjen!

Vi lär oss:
– Chokladdekor för olika bakverk
– Använda magnetiska pralinformar
– Kreativa tekniker för att sätta färg och form på våra tryfflar och praliner.

Förkunskaper
Pralinskolan 1 eller motsvarande kunskap förvärvat på annat håll.

Kursmaterial
I kursen ingår:
• recepthäfte
• material och ingredienser för tillverkning under kursdagen

Inför kursen hämtar du chokladpellets och får skapa eget tryffelrecept, instruktioner medföljer kallelsen. För detta köper du själv övriga ingredienser.

Deltagaren måste ha med egen digitaltermometer till kursen.

Kursledaren
Jenny Berg, chokladexpert och grundare av Norrlands första chokladfabrik. Jenny jobbar med Bean-to-bar-produktion och enbart med ekologiska och rättvisa råvaror. Läs mer om Jenny på hennes hemsida chokladjenny.se.

Presentkort
Har du presentkort? Meddela i så fall detta (samt namn på leverantör av presentkort och nr/kod) vid anmälan för att inte få en faktura. Vid presentkort för två måste båda personer anmälas separat och med nr/kod. Presentkort medtages även och lämnas till ledaren på träffen.

Önskar du ge bort presentkort? Läs mer på sv.se/vasterbotten/presentkort.

Frågor
Malin Gruffman
malin.gruffman@sv.se
090-125585 / 072-595 49 24