Beteendevetenskap

Har du ett barn med NPF diagnos och känner att du behöver ventilera dig med föräldrar i samma situation?

Nu startar en studiecirkel där vi ska träffas och dela erfarenheter, ge tips, råd och stöd till varandra. Dessa samtalsträffar kommer att varvas med informationsträffar, där vi bla kan bjuda in sakkunniga efter gruppens behov som exempelvis lss, ifo, skola och attention som få komma och informera om vad det finns för stöd i samhället till både barn och föräldrar.

Givetvis gäller tystnadsplikt och det är kostnadsfritt att delta.

Vi hoppas på att många vill komma och att vi ska kunna stötta varandra igenom både det lätta och det svåra som kan uppstå i livet med npf-barn.

Inget begränsat antal platser, alla föräldrar med NPF barn är välkommen, även dom som ännu inte har fått diagnos men misstänker en.

Lite om ledaren
Hanna är mamma till en pojke med npf diagnos som fått kämpa med och för sitt barn under många år. Hon studerar till lärare och jobbar på skolan. Hanna har startat denna studiecirkel då hon själv känner att behovet av att få prata med andra är stort och stödet i samhället är litet. Hon besitter inte någon mer kunskap än andra föräldrar och känner samma behov som många andra av råd och tips.

Sista anmälningsdag 11/9
Vid anmälan, uppge gärna barnets ålder.

Har du frågor och funderingar, tveka inte att ringa oss på kontoret.