Språk

Denna kurs håller på att planeras för hösten 2020. Anmäl ditt intresse här. Vi kommer sedan att höra av oss till dig om tid och datum när dessa är fastställda. Du kan då bestämma om kursen passar dig och du har möjlighet att delta. Intresseanmälan är ej bindande.


Beskrivning
Upptäck ett av de största världsspråken!

Spanska för dig som är nybörjare, inga förkunskaper krävs. I kursen får du öva på spanska inför olika vardagssituationer och situationer på en resa. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursmaterial
Vi använder boken Caminando av Elisabeth Walderström m.fl. Människor och miljöer i boken är autentiska och ger nyanserade insikter om livet i Spanien och Latinamerika.

Kostnad för boken, ca 450 kronor, tillkommer. Du får boken vid första träffen och detta faktureras i efterhand. Om du hellre önskar ta med dig eget exemplar av boken går det även bra. Ange detta i så fall i anmälan.

Kursledare
Delfín Ordonez är från Ecuador och har spanska som modersmål. Till vardags är han lärare i spanska på högstadie- och gymnasienivå.

Frågor
Rörande anmälan/faktura: 090-125585, umea@sv.se
Rörande kursinnehåll/upplägg: Malin Gruffmant ; malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26