Språk

Är det äntligen dags att ta tag i drömmen om att lära dig spanska? Gör det med oss!

Innehåll och mål
Fokus kommer att ligga på att bygga ett ordförråd som sedan kan användas i olika vardagssituationer. Att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata, att fråga efter vägen, fråga i affären, restaurangen, väder m.m. Vi kommer även att titta på grammatik, uttal och vad som är nödvändigt för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Varje träff får man en ”hemläxa” till nästa gång där man väljer själv hur mycket/om man gör.

Kursplan - en överblick
- Övning i basordförråd
- Grundläggande grammatik
- Vardagliga samtal
- Öva på enkla fraser inför din nästa resa

Förkunskaper
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

Material/teknik
Läromedel: lärarens eget kompendium som mailas ut till alla deltagare. Ingår i deltagaravgiften. Kvällens ppt mailas ut till deltagarna efter varje sammankomst.
Sammankomsterna är på distans via det digitala verktyget Zoom.
För att delta behöver du en dator med internetuppkoppling, mikrofon och kamera. Gärna ett headset om du har. Möteslänk skickas på mail några dagar innan första träffen.

Ledaren
Kursen leds av Ellen Bergström, utbildad spanskalärare.

Bra att veta
Om du anmäler dig här via vår webb så får du också en bekräftelse på din anmälan direkt. Kallelse/faktura, samt inloggningsuppgifter skickas normalt ut ca 1-2 veckor innan kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För frågor angående kursen kontakta kontoret i Lycksele, tel 0950-125 85.

Välkommen med din anmälan!