Trädgård, hus och hem

Efter odling kommer skörd - men vad gör man sedan av allt?! Denna kväll delar Mariana med sig utav goda tips och råd om tillvaratagande av odlingsresultatet. Vad sägs om friterade ärt- och bönbollar, torkat blomsterängste, nyponfrukostdryck, frysta gula tomater eller inlagd zucchini och chiligurka?
Det handlar alltså om konsten att laga enkel och god mat från grunden av hemodlade råvaror, men också om lagring och hållbar förvaring, samt värdet av att stolt spika upp ett kontoutdrag från sin egen trädgårdsank på väggen.

Kursledare
Mariana Mattsson är en välkänd norrländsk trädgårdsambassadör, trädgårdsdesigner, författare av flera trädgårdsböcker och utbildare. För sin insats för trädgårdskulturen har hon belönats med Kungliga Patriotiska Sällskapets Medalj och Gröna Pennpriset. Hon arbetar just nu med att väcka Doktor Strömboms trädgård i Dorotea till ett nytt liv.

Följ Mariana:
https://www.facebook.com/rosalapponica/
https://tradgardsambassadoren.blogspot.com
https://www.facebook.com/detsomspirarursno/

Teknik
Sammankomsten sker på distans via det digitala verktyget Zoom.
För att delta behöver du en dator/surfplatta/mobiltelefon med internetuppkoppling, mikrofon och kamera. Gärna ett headset om du har.
Möteslänk skickas på mail några dagar innan träffen.

Sista anmälningsdag: 18 augusti.
Anmälan är bindande.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om kursen kontakta SV, tel: 0950-125 85, e-post: lycksele@sv.se