Hälsa & välbefinnande

”Förr kunde jag inte säga att jag älskar mig själv – det kan jag idag.”

Din självkänsla återspeglas på allt i ditt liv, vilka relationer du tycker att du är värd, hur du sätter dina gränser, hur mycket du känner att du behöver anpassa dig till andra. Till och med hur mycket pengar du tjänar eller hur du tar hand om din hälsa. Allt styrs av bilden hur du ser på dig själv och hur god självkänsla du har.

Om jag skulle be dig nämna alla du älskar, hur lång tid skulle det ta innan du nämnde dig själv?

Behöver du tveka på den frågan då är detta kursen för dig.

Ställ dig även frågan om du styr dina tankar eller om dina tankar styr dig?

Jag har investerat både tid och pengar i min personliga utveckling för att komma dit jag är idag. Till en plats där jag har fjärrkontrollen på de tankar som hörs i mitt huvud. Idag använder jag alla de nycklar jag själv fått, för att nu hjälpa fler att gå från där jag var, till där jag är idag.

Gör dig redo för en livsförändring.

Livet pågår nu – it is your time to shine!

Föreläsare
Nathalie Törnlund, författare och föreläsare och hennes företags slogan är "Livet pågår nu" och det genomsyrar hela hennes verksamhet. Nathalie vill inspirera dig till att ta vara på varje dag och leva ditt liv i dess fulla potential.
Läs mer om Nathalie Törnlund
Facebook
Instagram


Material
Då kursen sker online via Zoom kan det vara bra med en dator och en bra nätverksuppkoppling. Men det går också bra att delta via sin mobil eller Surfplatta.

Kursledare
Nathalie Törnlund, författare och föreläsare och hennes företags slogan är "Livet pågår nu" och det genomsyrar hela hennes verksamhet. Nathalie vill inspirera dig till att ta vara på varje dag och leva ditt liv i dess fulla potential

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura/länk före föreläsningen. Uppge en mejladress dit vi kan skicka kallelsen/fakturan/länk på mejl.