Hälsa & välbefinnande

”Förr kunde jag inte säga att jag älskar mig själv – det kan jag idag.”

Din självkänsla återspeglas på allt i ditt liv, vilka relationer du tycker att du är värd, hur du sätter dina gränser, hur mycket du känner att du behöver anpassa dig till andra. Till och med hur mycket pengar du tjänar eller hur du tar hand om din hälsa. Allt styrs av bilden hur du ser på dig själv och hur god självkänsla du har.

Om jag skulle be dig nämna alla du älskar, hur lång tid skulle det ta innan du nämnde dig själv?

Behöver du tveka på den frågan då är detta kursen för dig.

Ställ dig även frågan om du styr dina tankar eller om dina tankar styr dig?

Jag har investerat både tid och pengar i min personliga utveckling för att komma dit jag är idag. Till en plats där jag har fjärrkontrollen på de tankar som hörs i mitt huvud. Idag använder jag alla de nycklar jag själv fått, för att nu hjälpa fler att gå från där jag var, till där jag är idag.

Gör dig redo för en livsförändring.

Kursinnehåll
Denna kurs sträcker sig över 5 veckor där vi möts online 60 minuter, 1 gång i veckan, i grupp.
Kraften att göra en sådan här resa i grupp är stor, då du dels får känna att du inte är ensam, dels får du energi av att ni tillsammans kommer framåt i er utveckling. Under kurstillfällena kommer du att få med dig kunskap, förståelse samt nycklar för hur du själv ska kunna älska dig själv mer och få ett ännu bättre liv. Tiden tillsammans kommer både innebära att jag föreläser, men du kommer även få jobba aktivt med olika övningar. Vid några av tillfällena kommer det även meditationer eller visualiseringsövningar. Utöver det, kommer du även att få med dig några övningar som du gör mellan kurstillfällena.
Kraften i dessa veckor är att du kommer få med dig verktyg för hur du ska kunna få bestående resultat utan att falla tillbaka i gamla tankebanor och mönster.
Min garanti till dig är att du kommer att må väldigt bra av att ta detta steg. Du kommer känna dig gladare, mer fylld av kärlek, ett inre lugn och du kommer skapa en högre medvetenhet kring dina tankar och börja tänka mer gynnsamma tankar om dig själv. Du kommer också känna dig modigare och våga ta för dig mer av livet och göra mer av det du vill.
Livet pågår nu – it is your time to shine!

Förkunskaper
Inga förberedelser krävs, mer än att du går in i kursen med ett öppet sinne.

Material
Då kursen sker online via Zoom kan det vara bra med en dator och en bra nätverksuppkoppling. Men det går också bra att delta via sin mobil eller Surfplatta.

Kursledare
Nathalie Törnlund, författare och föreläsare och hennes företags slogan är "Livet pågår nu" och det genomsyrar hela hennes verksamhet. Nathalie vill inspirera dig till att ta vara på varje dag och leva ditt liv i dess fulla potential
Läs mer om Nathalie Törnlund
Facebook
Instagram

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.