Tillbaka

Kom med oss i Paraden den 6 juni!

Kvinnor för fred och Folkkampanjen mot kärnkraft- kärnvapen deltar i Sundsvalls största folkfest 6 juni. Ta med familj, släkt och vänner och kom med du också!

Alla som vill ha en grön framtid utan kärnkraft och kärnvapen är hjärtligt välkomna att gå med oss och våra fina solflaggor i den stora Paraden, tillsammans med Sundsvalls många föreningar. Gör gärna egna freds- och solmärken eller kom utklädd och med instrument! Och det finns förstås också solflaggor att låna. Flaggor hämtas vid vårt stånd vid Vängåvans nv. hörn.

Samling: Vid Promenaden norra sidan av Selångersån kl. 11.25. Avgång kl.11.40.

Besök oss vid våra bord och se Utställningen vid Vängåvan från kl. 12!

I våra stånd vid Vängåvans nordvästra hörn, bord nr 404 och 405 finns våra bord med gratis info-material, protestlistor mot planerna på den finsk-ryska kärnkraftverket i Pyhäjoki ca 16 mil från Sveriges kust och så förstås solknappar och solflaggor mm. till försäljning. Här kan du även se vår utställning om kärnkraft-kärnvapen.

Hjälp oss gärna!

Alla som har möjlighet är varmt välkomna att hjälp till att plocka fram material, sätta upp utställningen och stå vid borden från 9.30. Kontakta Måna: 076-2833454 eller 072-4480099.

Hjärtligt välkomna!

Solhälsningar Kvinnor för fred och Folkkampanjen mot kärnkraft-kärnvapen.