Tillbaka

Brinner du för jakt och vill lära ut dina kunskaper till andra?

Vill du bli kursledare för Jägarexamen?


Vi söker dig som vill hålla i teoridelen i kursen Jägarexamen. Vi använder studiematerialet: Din väg till jägarexamen, lanserat av Jägarnas Riksförbund.
I kursen ingår teori, pedagogiska diskussioner och ett avslutande teoriprov.

Att vara ledare

Som ledare hos oss är din roll att stödja och inspirera. Du är själv en i gruppen, men har också det övergripande ansvaret för kursens genomförande. Dina uppgifter blir bland annat att planera kursen tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan, förbereda sammankomster, skapa en bra gruppmiljö och ansvara för närvarolistan.

Vi erbjuder en grundläggande ledarskapsutbildning som ger dig kunskaper i gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp.

Anställningen är en timanställning och timarvode utgår. Det är vanligast att cirkelledare har annan försörjning som bas. Arbetstiden är förlagd till kvällstid och helg. Arbetsort kan variera i hela Västernorrlands län, beroende på var kurser anordnas.

Vem är du?

Vi söker dig med goda kunskaper om jakt och att du själv tagit jägarexamen. Du har god pedagogisk förmåga. Du gillar att inspirera andra och trivs med att arbeta projektledande.

Vilka är vi?

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang per år. SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

Intresserad?

Hör av dig till verksamhetsutvecklare Emelie Berggren;
emelie.berggren@sv.se, 072-734 41 91


Varmt välkommen  att höra av dig!