Hantverk & konst


INNEHÅLL:
Välkommen till nybörjarkurs i akvarellmålning.

Meningen med denna kurs är att du skall lära känna akvarellmåleriets egenskaper och hur färg, vatten och papper samverkar i ditt målande. Att lära känna sina färger är en bra början. Det kommer att bjudas på en del teorier som material- och färglära, komposition, perspektiv, praktiska övningar och naturligtvis fritt måleri. Det skall vara njutbart att måla!
Vi kommer att "träffas" digitalt via zoom, och du kommer även att kunna se de tekniker vi gått igenom via studieplattformen Learnify. Om du behöver hjälp att komma in i zoom skriver du det när du anmäler dig, så blir du kontaktad av Paolo Sandbom från SV.FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE:
Lisa Hallin

MATERIAL:
Vi kommer vid första tillfället att gå igenom material vilket är en viktig del. Kanske har du redan lite och om du vill skaffa innan kursen vill jag bara ge lite tips. Du kommer att få ett mail med tips på färger, papper och penslar som kan vara bra att ha när kursen startar.
BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.