Data & IT


INNEHÅLL
Älskar du den digitala världen, att spela datorspel och kallar dig själv för en gamer men funderar på vad som krävs och hur du ska göra för att ta det till en annan nivå? Här har du svaren.

I kursen Allt du behöver veta för att bli en streamerr får du guidning av Alexandra Antonsson som har erfarenhet av gameing-världen och av att streama i olika kanaler.

Här får du den kunskapen du behöve för att komma i gång, Hur du bygger upp din egen kanal och hur du brandar dig som streamer. Men framför allt vilka program du ska använda, vilken setup, utrustning och inställningar du ska tänka på och hur du bygger ett community kring dig själv som streamer.

Utbildningen varvas teoretiskt och praktiskt.


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs men för att följa med på bästa sätt är det bra om deltagare har koll på vad den egna datorn har för specifikationer.

LEDARE
Alexandra Antonsson, Streamer


BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

START
Startar vid angivet datum och minst 5 anmälda deltagare

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.