Dans

Dominican Day with Junior & Carolina
En riktig energiboost!
Ta chansen att förbättra din bachata med de bästa Dominikanska bachata-instruktörerna i Sverige. Junior️ Junior & Carolina från Stockholm. En intensiv dag med mycket teknik, duktiga ledare, härlig musik och du har naturligtvis väldigt roligt!
Allt detta under 3 timmars workshops och social dans med instruktörerna på kvällen. Missa inte denna chans att ta din bachata till nästa nivå!
Boka din plats nu!
LEDARNA
Deras mål är att sprida och dela sin kunskap om den Dominikanska kulturen till Europa och hela världen.

Junior Aquino föddes i Dominikanska republiken 1987 och tog sina första danssteg som barn. Redan som ung pojke fängslades Junior av rytmerna och började dansa bachata och salsa i parker, torg, gator och varhelst musik spelades. Vid nitton år blev han representant för bachata i sin hemstad Bonao där han började organisera tävlingar och andra evenemang. Han är grundare och ägare av Keloke Dance Company som organiserar Keloke Bachata Festival.
Carolina Bustamante föddes i Colombia 1991 och i ung ålder förälskade hon sig i dans. 2007 lämnade Carolina Colombia och flyttade till norra Sverige men fortsatte att lära sig och ta danslektioner genom att regelbundet resa till huvudstaden. År 2012 beslutade Carolina att flytta permanent till Stockholm för att ägna sig åt dansen. Från noll med bara en önskan att dansa och utvecklas arbetade hon snart på Stockholm Salsa Dance och undervisade i salsa, bachata och kizomba.
Sedan juli 2016 är Junior bosatt permanent i Stockholm, Sverige och arbetar med Carolina som lärare i bachata och salsa på Stockholm Salsa Dance i Stockholm.
BETALNING
Betalning sker via klarna!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.