Hantverk & konst

INNEHÅLL
Helgkurs - lär dig hur du skapar en kruka med mosaiktekniken.
Lördag 15/5 kl. 10.00-16.00, Söndag 16/5 kl. 10.00-15.00, Måndag 17/5 kl. 10.00-12.15
Vi håller till utomhus, men har en reservplan vid dåligt väder.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

LEDARE
Anna Eilert, keramiker från Odensvi i Köping, som är utbildad på Konstfacks keramik- och glaslinje 1977-84.
Hon har haft en rad utställningar samt gjort många utsmyckningar, bland annat i konserthuset i Västerås. Finns också representerad på Nationalmuseum. Anna arbetar mest med lera som hon rakubränner. Men hon tycker också om att arbeta med mosaik, särskilt som hon också älskar återvinning. Hon spar porslin som gått sönder och köper fina tallrikar på loppis och att pussla med dem till en vacker komposition på krukor eller bilder är helt enkelt jättekul.

MATERIAL
Allt material ingår, porslin, krukor, lim, fog och låneverktyg. Men ta gärna med dig eget porslin om du har någon favorit.

MEDTAG
En Morakniv och kakeltång om du har, annars finns alla verktyg på plats. Ta med egen lunch lördag och söndag, Anna och SV bjuder på kaffe och kaka båda dagarna.

BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.